Hervin Ongenda, noua senzație a Ligii I!

Noul decar al FC Botoșani, Hervin Ongenda a avut nevoie de numai 20 de minute pentru a demonstra că este un fotbalist de clasă, care poate juca un rol extrem de important în angrenajul echipei pregătite de Costel Enache.

La debutul în Liga I în duelul cu Hemrannstadt, câștigat de botoșăneni cu 2-0, Hervin Ongenda a impresionat, câștigând admiirația publicului dar și a oamenilor de fotbal din Liga I. Intrat în minutul 70, în locul lui Lorand Fulop, francezul s-a remarcat cu un serviciu ireproșabil. Au ieșit în evidență două faze în care le-a pus mingea pe tavă colegilor și doar portarul advers sau imprecizia lui Mihai Roman II au făcut ca scorul să rămână 2-0.

Prima dată, în minutul 83, l-a lăsat pe Chitoșcă singur cu portarul, cu o pasă printre picioarele căpitanului advers, dar șutul mijlocașului botoșănenilor a fost apărat de portarul Căbuz. Apoi, în al doilea minut de prelungiri, l-a văzut pe Roman II demarcat în mijlocul careului și i-a centrat perfect, dar mingea trimisă de atacant cu latul s-a dus peste poartă.

Evoluția decarului a fost lăudată atât de Costel Enache, antrenorul principal al echipei cât și de Valeriu Iftime.

Deja ai votat!

2 COMENTARII