Valeriu Iftime: „Hervin a venit la Botoşani precum eclipsa de lună, de la PSG la Botoşani!”

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a spus că s-a ocupat personal ca francezul crescut de PSG să se acomodeze cât mai bine la Botoșani, menționând că Hervin are parte de un tratament special.

„Toată lumea ştie că e dezordonat, că are probleme de comportament, la mine în prima zi a întârziat la antrenament. Am chemat un francez cu o relaţie foarte bună la PSG, cu Academie în Burkina Faso, care ştie comportamentul acestor oameni. La antrenament e formidabil, nu face nimic decât la maximă atenţie şi efort. Nu e genul de om care bea. La momentul ăsta e OK, nu-mi dau seama cât ţine. A venit la Botoşani precum eclipsa de lună, de la PSG la Botoşani. Pasul 1 pentru el e PSG, al doilea Botoşani, restul sunt meteoriţi. Îl vând categoric cu 4-5 milioane de euro, dar nu în România. Domnul Becali nu are răbdarea asta. Dacă avea răbdare, putea să îl ia Steaua și să îl vândă cu mult mai mulți bani. Eu sper să vorbesc cu Becali despre acest jucător”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

În returul sezonului 2016-2017, după ce nu a prins niciun minut la PSG, a ajuns în prima ligă din Olanda, unde a evoluat doar trei meciuri la Zwolle, toate ca rezervă. În ultimul sezon, Ongenda a jucat în liga a doua spaniolă, la Real Murcia, acolo unde a prins doar două meciuri, ambele ca rezervă.

Deja ai votat!

2 COMENTARII