Viitorul evită înfrângerea pe final la Chiajna!

0
0
Ionut Vina (D) in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dunarea Calarasi din prima etapa a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central din Ovidiu, duminica, 22 iulie 2018. © FOTO: Razvan Pasarica / Sport Pictures

În ultimul meci al etapei a II-a a Ligii I, la Chiajna, Concordia și Viitorul Constanța au terminat nedecis 1-1 (1-0) un meci cu mulți nervi pe care Gică Hagi l-a terminat în tribune, ”regele fiind eliminat pentru proteste în timpul partiei.

Fără niciun punct acumulat după prima eapă, Chiajna și Viitorul au jucat cu garda jos, ambele formații dorindu-și victoria încă din start.

Cu toate că a evoluat la Chiajna fără mulți jucători de bază pe care i-a menajat în perspectiva returului de foc de joi din turul doi preliminar al Europa League din Olanda cu Vitesse, trupa lui Gică Hagi a fost o nucă tare pentru ilfoveni.

Contrar cursului jocului elevii lui Ionuț Badea au deschis scorul în minutul 32 cu un șut spectaculos trimis de Marc de la peste 25 de metri, după ce căpitanul Concordiei Chiajna recuperase balonul în jumătatea adversă în urma unui fault pe care l-a făcut asupra unui adversar, intervenția sa neregulamentară fiind însă trecutăă cu vederea de centralul Rădulescu.

Viitorul a reacționat rapid însă puștii lui Hagi s-au trecut în ratări monumentale. Elevii Regelui aveau însă să evite înfrângerea în finalul duelului de la Chiajna reușind să egaleze prin Houri în minutul 89, acesta punctând cu un șut pe jos din interiorul careului.

În urma acestei remize, Chijana și Viitorul au bifat primul punct în acest sezon.

+0 -0

se încarcă...