Egal spectaculos între Voluntari și Mediaș!

0
0

FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș au terminat nedecis, scor 1-1 (1-1) duelul din runda a II-a a Ligii I disputat pe arena ”Anghel Iordănescu”.

Cu fostul selecționer care dă numele arenei ilfovene în tribune, alături de Mircea Lucescu, cele două echipe s-au autodepășit oferind un meci bun, de calitate, cu multe realizări de ambele părți.

Elevii lui Daniel Oprița au deschis scorul după  numai 3 minute de joc prin Belahmeur din pasa lui Laidouni. Bucuria gazdelor nu avea să dureze decât 12 minute, Gaz Metan Mediaș reușind egalarea prin Fortes, jucător care a înscris cu capul din câțiva metri la centrarea lui Olaru, portughezul trecându-și astfel în cont cea de-a doua reușită a sezonului după golul victorios din prima etapă marcat în prelungirile partidei cu Chiajna.

Drăghia s-a opus golului la șutul lui Romeo din minutul 40, astfel că, la cabine, cele doouă echipe au intrat cu scorul de 1-1.

Chamed a ratat prima ocazie a părții secunde în minutul 46 cu un șut la colțul scurt după o demarcare în marginea careului advers. Ardelenii au avut șansa victoriei la o lovitură liberă în minutul 90 irosită de Marius Constantin. S-a temrinat 1-1, rezultat în urma cărruia FC Voluntari a acumulat primul punct al sezonului în timp ce Meidașul, cu 4 puncte este după două etape pe loc de play-off în Liga I.

+0 -0

se încarcă...