13 + 19 =

A password will be e-mailed to you.

FC Vountari- Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna- Viitorul Contanța sunt ultimele două partide programate a se disputa în etapa a II-a a Ligii I.

Cele două confurntări vor avea loc astăzi de la orele 18:00 repsectiv 21:00 și vor fi transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

FC Voluntari va primi astăzi de la ora 18:00 pe teren propriu într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I vizita formației Gaz Metan Mediaș.

Ardelenii vin pe terenul ilfovenilor după o victorie obținută cu mult noroc în extremis în prima rundă a Ligii I pe teren propriu cu Cjiajna, scor 2-1. De partea cealaltă formația lui Daniel Oprița, dșei a condus cu 1-0 în Groapă, a pierdut confruntarea cu 2-1.

Duelul de astăzi de pe „Anghel Iordănescu” din Voluntari va fi al noulea dintre cele două echipe.  Ardelenii stau mai bine la „directe” având patru victtorii față de doar două ale ilfovenilor, două partide terminându-se nedecis.

În cel de-al doilea meci al zilei,  Concordia Chiajna și Viitorul Constanța, formații care au debutat cu stângul în această ediție de campionat vor căuta prima victorie a sezonului.

Chiajna a pierdut în prelungirile partidei de la Mediaș cu scorul de 2-1 în timp ce Viitorul Constanța a pierdut surprinzător cu scorul de 1-0 pe teren propriu duelul cu nou-promovata Dunărea Călărași.

Va fi pentru a 13-a oară în istorie când cele două echipe se vor confrunta. Viitorul are de partea sa ascendentul moral al rezultatelor positive, constănțenii având șase victorii față de una a ilfovenilor, cinci dueluri terminându-se nedecis.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...