spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportUltimele două meciuri ale etapei a II-a se dispută astăzi!

Ultimele două meciuri ale etapei a II-a se dispută astăzi!

FC Vountari- Gaz Metan Mediaș și Concordia Chiajna- Viitorul Contanța sunt ultimele două partide programate a se disputa în etapa a II-a a Ligii I.

Cele două confurntări vor avea loc astăzi de la orele 18:00 repsectiv 21:00 și vor fi transmise în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

FC Voluntari va primi astăzi de la ora 18:00 pe teren propriu într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I vizita formației Gaz Metan Mediaș.

Ardelenii vin pe terenul ilfovenilor după o victorie obținută cu mult noroc în extremis în prima rundă a Ligii I pe teren propriu cu Cjiajna, scor 2-1. De partea cealaltă formația lui Daniel Oprița, dșei a condus cu 1-0 în Groapă, a pierdut confruntarea cu 2-1.

Duelul de astăzi de pe „Anghel Iordănescu” din Voluntari va fi al noulea dintre cele două echipe.  Ardelenii stau mai bine la „directe” având patru victtorii față de doar două ale ilfovenilor, două partide terminându-se nedecis.

În cel de-al doilea meci al zilei,  Concordia Chiajna și Viitorul Constanța, formații care au debutat cu stângul în această ediție de campionat vor căuta prima victorie a sezonului.

Chiajna a pierdut în prelungirile partidei de la Mediaș cu scorul de 2-1 în timp ce Viitorul Constanța a pierdut surprinzător cu scorul de 1-0 pe teren propriu duelul cu nou-promovata Dunărea Călărași.

Va fi pentru a 13-a oară în istorie când cele două echipe se vor confrunta. Viitorul are de partea sa ascendentul moral al rezultatelor positive, constănțenii având șase victorii față de una a ilfovenilor, cinci dueluri terminându-se nedecis.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...