joi, martie 28, 2024
AcasăSportRezultatele etapei a III-a a Ligii I

Rezultatele etapei a III-a a Ligii I

text 

FC Botoșani a rămas pe podiumul ligii I și după cea de-a treia rundă a acestui sezon competițional.

Echipa pregătită de Costel Enache este pe locul 2, fiind devansată doar de Gz Metan Mediaș, echipă care a învins Dinamo cu 3-2.

La fel ca de fiecare dată în duelurile directe, Mediaș și Dinamo au oferit un meci spectaculos, cu multe goluri, gazdele impunându-se cu 3-2 în ultimul meci programat în runda a III-a a Ligii I.

Cu o apărare de cascadorii râsului, „câinii” au fost foaarte vulnerabili pe faza defensivă, Katsikas și Sergiu Popovici întrecându-se în gafe monumentale, care aveau să-I coste scump pe alb-roșii.

Apărarea lui Dinamo a fost prinsă pe picior greșit în minutul 7 la centrarea lui Bușu din stânga pentru Olaru, iar acesta, profitând de marcajul vissător al lui Popovici, l-a învins pe portarul Penedo cu un șut din șase metri.

Dinamo reușea să egaleze prin Salomao în minutul 32 dupa o fază pornită din flancul stâng .

Până la pauză fiecare dintre echipe a trecut pe lângă gol. Mai întâi „câinii” prin Hanca în minutul 37, pentru ca trei minute mai târziu Chamed să reia cu capul pe lângă poarta dinamovistă.

Partea secundă a debutat cum nu se poate mai bine pentru Dinamo, care, la trei minute a trecut în avantaj prin reușita lui Moldoveanu, vârful dinamovist punctând după o pasă de la Salomao.

Bucuria „câinilor” a durat doar opt minute, Mediașul reușind să întoarcă scorul, ardelenii înscriind de două ori în decurs de doar două minute. Egalarea a venit prin autogolul lui Popescu, care a fost luat la țintă de Popovici, după care Fortes a dus scorul la 3-2, vârful Gazului egalându-l astfel în topul golgeterilor pe Gnohere.

S-a terminat 3-2, iar Mediașul a urcat pe primul loc în Liga I. De pe locul 2, Botoșaniul așteaptă vineri duelul cu Astra Giurgiu!

Cristian PRISACARIU

cprisacariu@monitorulbt.ro

Rezultatele etapei a III-a a Ligii I      

Universitatea Craiova- FC Botoşani 2-2

Astra Giurgiu- Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-1

CFR Cluj- Concordia Chiajna 2-1

 FC Hermannstadt- Dunărea Călărași 1-1

FCSB- Politehnica Iaşi 4-0

 Viitorul- FC Voluntari 2-0

Gaz Metan Mediaş- Dinamo București 3-2

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...