Etapă nefavorabilă pentru FC Botoşani!

0

Etapa a V-a a Ligii I a fost una nefavorabilă pentru FC Botoşani. Înfrângerea pe care elevii lui Costel Enache au suferit-o în derby-ul Moldovei cu Politehnica Iaşi, scor 2-1, coroborată cu rezultatele surprinzătoare înregistrate în această rundă, au făcut ca gruparea locală să ajungă pe locul 10, la egalitate de puncte cu Dunărea Călăraşi, formaţie care se află pe locul 11 cu un golaveraj inferior.

Victoriile pe care CFR Cluj şi FCSB le-au obţinut în această rundă, 3-1 cu Dinamo respectiv 2-0 cu Sepsi, au făcut ca cele două să se desprindă de plutonul de şapte echipe care au acumulat în cele cinci etape câte 7 puncte.

În situaţia dată, jocul pe care FC Botoşani îl va susţine runda viitoare, luni, 27 august de la ora 18:00 pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, se anunţă a fi pe viaţă şi pe moarte. Elevii lui Costel Enache sunt condamnaţi să câştige cele trei puncte puse în joc pentru a nu pierde contactul cu plutonul fruntaş, un eventual rezultat negativ făcându-le viaţa grea botoşănenilor în condiţiile în care după jocul cu Sepsi pentru elevii lui Enache urmează o dublă dificilă în deplasare cu jocuri la FCSB şi Dunărea Călăraşi.

+0 -0
se încarcă...