Opriţa, out de la FC Voluntari

0
0

Înfrângerea cu Hermannstadt i-a fost fatală lui Daniel Opriţa. De altfel imediat după joc tehnicianul a se împăcase cu ideea că se va despărţi de ilfoveni, lucru care s-a întâmplat în urmă cu puţin timp.

La finalul jocului pierdut cu 4-0, Daniel Oprița, antrenorul principal al formației a declarat că va accepta orice decizie a conducerii recunoscând că se așteaptă să fie demis.

Multe nu sunt de spus după această rușine. Un joc slab, multe greșeli, este inadmisibnil să ne prezentăm așa. Sunt greșelile mele, mi le asum și voi avea de discutat cu conducerea, pentru că mai mult ca sigur se va întâmpla ceva. Postul unui antrenor este mereu în pericol, dar acum e clar că se va lua o decizie și antrenorul plătește de obicei. Nu mă gândesc ce va fi cu Craiova, trebuie analizat ce s-a întâmplat azi. Eu iau deciziile și eu trebuie să mi le asum, asta e, eu sunt cel mai vinovat. Dacă la antrenament facem ceva și la meci facem altceva, tot vina mea este. Nu sunt destul de clar pentru ei…Nu vreau să comentez situația niciunui jucător”, a declarat Daniel Oprița.

+0 -0

se încarcă...