spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportFCSB zdrobește Viitorul înainte de a primi vizita FC Botoșani!

FCSB zdrobește Viitorul înainte de a primi vizita FC Botoșani!

Vicecampioana României, FCSB, a zdrobit Viitorul Constanța la Ovidiu într-un meci contând pentru runda a VI-a a Ligii I, scor 4-1.

Golurile partidei au fost marcate de Ionuţ Vână în minutul 71 pentru Viitorul respectiv  Florinel Coman min. 45, Dennis Man min. 52, Daniel Benzar min. 82 şi Raul Rusescu min. 89.

Partida a fost una cu ghinion pentru Viitorul care  a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 65 după e fundașul Virgil Ghiță a văzut roșșu direct după un fault în postura de ultim apărător la Florinel Coman.

Fără Gnohere şi Teixeira, menajați pentru duelul de joi din manșa retur a Europa League,  FCSB a ratat prima ocazie după o fază creată de Rusescu şi finalizată de Coman în minutul 2. Același Coman a încercat să puncteze direct din corner, însă mingea trimisă de el a nimerit bara.

FCSB a intrat în avantaj la cabine după golul marcat de Coman î ultimul minut al reprizei. Florinel Coman a fost și la originea golului do marcat de Dennis Man în minutul 52.

În minutul 71, Ionuț Vână a redus din handicap însă Viitorul nu a avut forța de a reveni în meci, Daniel Benzar și Raul Rusescu semnând în minutele 82 și 89 victoria care a dus FCSB pe primul loc în Liga I.

Echipa pregătită de Nicolae Dică a acumulat 13 puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...