FCSB zdrobește Viitorul înainte de a primi vizita FC Botoșani!

0

Vicecampioana României, FCSB, a zdrobit Viitorul Constanța la Ovidiu într-un meci contând pentru runda a VI-a a Ligii I, scor 4-1.

Golurile partidei au fost marcate de Ionuţ Vână în minutul 71 pentru Viitorul respectiv  Florinel Coman min. 45, Dennis Man min. 52, Daniel Benzar min. 82 şi Raul Rusescu min. 89.

Partida a fost una cu ghinion pentru Viitorul care  a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 65 după e fundașul Virgil Ghiță a văzut roșșu direct după un fault în postura de ultim apărător la Florinel Coman.

Fără Gnohere şi Teixeira, menajați pentru duelul de joi din manșa retur a Europa League,  FCSB a ratat prima ocazie după o fază creată de Rusescu şi finalizată de Coman în minutul 2. Același Coman a încercat să puncteze direct din corner, însă mingea trimisă de el a nimerit bara.

FCSB a intrat în avantaj la cabine după golul marcat de Coman î ultimul minut al reprizei. Florinel Coman a fost și la originea golului do marcat de Dennis Man în minutul 52.

În minutul 71, Ionuț Vână a redus din handicap însă Viitorul nu a avut forța de a reveni în meci, Daniel Benzar și Raul Rusescu semnând în minutele 82 și 89 victoria care a dus FCSB pe primul loc în Liga I.

Echipa pregătită de Nicolae Dică a acumulat 13 puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj.

+0 -0
se încarcă...