Remiză norocoasă pentru CFR la Mediaș!

0

Campioana en- titre a României, CFR Cluj, acuză în continuare șocul ăe care l-a înregistrat la mijlocul săptămânii trecute în manșa tur a play-off-ului Europa League în Luxemburg cu modesta Dudelange.

Echipa pregătită de toni Conceicao nu a reușit decât o remiză norocoasă, 0-0 în partida susținută în runda a VI-a a Ligii I pe terenul celor de la Gaz Metan Meddiaș.

Rezultatul i se datorează într-o mare măsură portarului debutant al camnpioanei Jesus Fernandez care a făct adevărate minuni între buturile CFR-ului în acest meci.

Campioana nu a reușit să se impună la Mediaș deși a avut din minutul 72 aavantajul unui om în plus. Avertizat în minutul 36, fotbalistul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Sorin Buşu, a primit al doilea cartonaş galben în minutul 72 pentru un fault dur la Robert Tambe şi a fost eliminat de centralul Sebastian Colţescu.

În acest meci, la CFR Cluj a debutat și brazilianul Julio Baptista a intrat în minutul 70 în locul lui Alexandru Ioniţă însă în cele 20 de minute pe care le-a bifat în alb-vișiniu nu a reușit să se facă remarcat cu nimic.

Rezultatul coroborat cu victoria FCSB la Viitorul a făcut ca CFR Cluj să cadă pe locul 2 în Liga I.

+0 -0
se încarcă...