FC Botoșani „trasă” de urechi de Jandarmerie din cauza DSPSA!

2

Decizia reprezentanților Direcției Servicii Publice Sport și Agrement (DSPSA) de a folia punctul de comandă a sadionului „Municipal” cu mesaje publicitare a fost taxată aspru de reprezentanții Jandarmeriei.

Aceștia au trimis o adresă oficială către FC Botoșani, organizatorul evenimentului din Liga I din etapa a VI-a cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, meci care a avut loc luni de la ora 18:00 prin care i-a înștiințat că la meciul mai sus menționat, din punctul de comandă, vizibilitate asupra terenului de joc și a tribunelor a fost diminuată major, încălcându-se astfel prevederile art. 10 lit. g din Legea 4 din 09.01.2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

„Punctual am constatat că vizibilitatea din punctul de comandă este diminuată major de folia de protecție cu mesaje publicitare lipită de exteriorul geamului termopan al amenajării în cauză. Având în vedere aceste aspecte, respectuos vă rugăm să interveniți locului în drept pentru eliminarea tuturor elementelor care îngreunează vizibilitatea atât din punctul de comandă cât și de la spațiul destinat crainicului care asigură îndeplinirea prevederilor precizate de art. 10 lit. d și e din Legea 4 din 09.01.2018. Reiterăm caracterul de urgență al acestei solicitări și în virtutea organizării și desfășurării în data de 31.08.2018 începând cu ora 20:00 a meciului internațional de fotbal feminin dintre echipele României și Belgiei, context în care amenajările din interiorul arenei sportive vor fi verificate de observatorul UEFA”, se arată în adresa trimisă către FC Botoșani de reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău.

Reprezentanții FC Botoșani au trimis la rândul lor o adresă către DSPSA, prin care au cerut remedierea problemelor apărute la meciul cu Sepsi, astfel că investiția făcută de DSPSA a fost făcută de pomană!

Nu este pentru prima dată când Eugen Ţurcanu pune mai presus interesele de partid. Înainte de promovarea FC Botoşani în Liga I, directorul DSPSA a decis să vopsească scările de acces în tribune cu portocaliu, culoarea partidului din care făcea parte şi care l-a promovat în funcţie, deşi caietul de sarcini pentru licenţiere prevedea ca acestea să fie vopsite cu galben. Atunci a motivat că doar vopsea de această culoare avea în magazie.

+0 -0

2 COMENTARII

  1. La ce te poti astepta de la acel BABUIN……..? Mai bine ar da cu o mana de var si de tencuiala peretii peluzei SUD care e toata coscovita si ar pune acolo banere cu toate consiliile si primariile….era mai simplu scris BOTOSANI si reprezenta toti cetatenii platitori de taxe….BABUINU’ sa stii ca si gardul de la tribuna 1 de la ultimul rand are sarita vopseaua…dam si noi doua pensoane?….vezi ca a inceput sa creasca buruiene pe langa pista de atletism..dam si noi cu un pic de erbicid total??

se încarcă...