Mihaela Buzărnescu s-a retras de la US Open

0

Fără „Miki” la US Open! Cu o oră şi jumătate înaintea meciului cu Marketa Vondrousova, din primul tur de la Flushing Meadows, Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 21 WTA) i-a anunţat pe organizatorii competiţiei americane că nu va putea intra pe teren. Locul ei a fost luat de Mona Barthel, jucătoare din Germania care a pierdut în ultimul tur de calificări.

Evident, motivul retragerii e legat de problema de la glezna stângă, cu care Mihaela s-a ales în timpul meciului cu Svitolina, de la Montreal. Deşi a făcut tot posibilul pentru a se recupera şi a apelat la serviciile lui Cristian Răchiţan, un reputat medic român stabilit de 20 de ani în SUA, durerea a fost prea mare şi a 21-a jucătoare a lumii a fost forţată să spună „pas” ultimului turneu de Grand Slam al anului.

„Sunt tristă. Am decis să nu joc, e mai bine! A fost o decizie grea, dar e spre binele meu şi pentru sănătatea mea. Voi vedea cum va decurge recuperearea, ţinta mea e să fiu sănătoasă.”, a fost prima reacţie a Mihaelei, pentru ProSport.

+0 -0
se încarcă...