Răzvan Oaidă selecționat în reprezentativa de tineret a României de Mirel Rădoi!

0

Mijlocașul FC Botoșani, Răzvan Oaidă a fost inclus de selecționerul reprezentativei „under 21” a României, Mirel Rădoi, pentru meciurile pe care selecționata de tineretle va susține în preliminariile Campionatul European 2019, la începutul lunii viitoare.

Pe lista lui Mirel Rădoi pentru jocul de pe  7 septembrie, de la ora 19:15, cu Portugalia din deplasare și pentru cel de pe 11 septembrie, de la ora 19:00, de la Ovidiu cu Bosnia-Herțegovina, trebuia să se regăsească și mijlocașul Lorand Fulop, însă o accidentare la privat pe acesta de debutul sub tricolor. În schimb, pe lista celor 24 de jucători selecționați se află fostul jucător al FC Botoșani, Olimpiu Moruțan, în prezent la FCSB.

Tricolorii U21 sunt neînvinși și ocupă poziția a treia în grupa preliminară, de unde se califică direct la turneul final doar prima clasată. Cele mai bune patru din nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un play-off pentru a stabili încă două selecționate care merg la Euro!

 

Iată lotul under 21 a României pentru dubla cu Portugalia și Bosnia:

 

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Andrei Vlad (FCSB), Cătălin Căbuz (Hermannstadt)

 

Fundași: Radu Boboc (FC Viitorul), Florin Ștefan (OSK Sepsi), Florin Borța (U Craiova 1948 Club Sportiv), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Alex Pașcanu (Leicester), Adrian Rus (OSK Sepsi), Ionuț Nedelcearu (UFA)

 

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea City), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 Club Sportiv), Ianis Hagi (FC Viitorul), Sebastian Mailat (CFR 1907 Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan)

 

Atacanți: Adrian Petre (Esjberg), Florinel Coman (FCSB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

 

 

+0 -0
se încarcă...