Finanțatorul FC Botoșani anunță noi transferuri bombă!

Finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că zilele următoare lotului pregătit de Costel Enache i se vor alătura încă doi jucători stărini cu experiență.

Iftime anunță că nici transferul lui Cristi Bărbuț de la Universitatea Craiova nu a picat, totul urmând a se decide în această săptămână.

 „Aș fi vrut să-l iau pe Bărbuț, a fost o discuție dar s-a întâmplat ceva cu un jucător de la Craiova și se pare că îl țin pe Bărbuț. Vom vedea săptămâna asta. O să mai vină un jucător foarte bun. O mare surpriză. Un atacant bun. E un italian care a jucat la echipe importante. Sper să-l putem aduce. Vine pe aceeași filieră cum a venit și Ongenda. Cu același impresar. Până nu îl vedem aici la muncă, nu putem vorbi”, a declarat Valeriu Iftime.

Finanțatorul a dezvăluit că pe lângă acest atacant italian, la începutul săptămânii viitoare, lotului FC Botoșani i se va alătura și un mijlocaș de bandă experimentat francez în vârstă de 30 de ani.

Deja ai votat!

3 COMENTARII

 1. Va spun eu ce variante ar fi:
  1.Alberto Gilardino-36 de ani—–Campion mondial cu Italia, trecut pe la Parma,Milan,Fiorentina,Genoa…si care a fost propus la Steaua,dar a fost refuzat de MM Stoica. Eu unul as fi foarte incantat sa vad un asemenea jucator pe municipal.
  2.Federico Macheda-27 de ani—-format la Manchester United dar a prins foarte putin Premier League se anunta un mare jucator….care s-a pierdut si nu a dovedit mai nimic pe unde a fost imprumutat : Sampdoria,QPR,Stuttgart,etc…dar care la noi isi poate da un restart in cariera si cred ca este superior ca valoare Ligii 1…as fi incatntat sa il vad la Botosani.
  Ar mai fi Raffaele Palladino-34 de ani,Antonio Floro Flores-35 de ani.
  Iar daca il va lua pe HACHIM MASTOUR—20 de ani un mare talent format de AC MILAN,dar dat afara din cauza comportamentului…cred ca ma vor readuce pe lista abonatilor,dar nu cred ca el este mijlocas ofensiv si nu a jucat la multe cluburi..Milan si imprumutat la Zwolle la fel ca ONGENDA …la Malaga…
  Iar francezul pare a fi Florin Bérenguer….acum sa vedem daca am pronosticat bine 🙂

 2. Aceste transferuri bomba erau anuntate inca din vara cand s-a renuntat la 11 jucatori.Si ne-am ales cu bombe,Brekalo,Papa,Chindris,Corban,Florescu.Mai bine ar aduce doi fotbalisti care sa nu le tremure piciorul cand ajunge mingea la ei si sa nu sara mingea din ei ca din coltul mesei