Mirel Albon, selecţionerul României, cheamă botoşănenii la stadion pentru a stabili un nou record de asistenţă! Intrarea este liberă!

0

Mirel Albon, selecţionerul de fotbal feminin a reprezentativei României a ţinut să laude publicul botoşănean pentru felul în care a adoptat reprezentativa de senioare. Acesta a spus că îşi doreşte ca stadionul „Municipal” să fie neîncăpător la meciul cu Belgia şi să fie stabilit un nou record de asistenţă la un meci al naţionalei de fotbal feminin.

Ne-am simțit foarte bine la meciul cu Portugalia. Oamenii de aici au adoptat deja echipa națională. Suntem încântați de ceea ce am găsit aici la Botoșani, de condiții, de tot. Luni seară am fost la meci, la FC Botoșani – Sepsi, din Liga I. Fetele au fost aplaudate, au fost solictate pentru autografe și fotografii, oamenii le-au făcut să se simtă bine. Am avut peste 3.000 de suporteri la meci, alt amănunt extraordinar. Sper ca la meciul împotriva Belgiei să batem recordul de asistență la un meci al naționalei feminine, stabilit la Cluj, la barajul cu Portugalia, de acum doi ani, când în tribunele din Gruia au fost peste 7.000 de spectatori!”, a declarat Mirel Albon.

+0 -0
se încarcă...