Oaidă: „Depinde doar de mine, de cât de bine mă voi pregăti dacă voi fi titular la națională!” (video)

0

Mijlocașul FC Botoșani, Răzvan Oaidă a declarat că este fericit pentru faptul că a fost selecționat de Mirel Rădoi la reprezentativa de tineret a României pentru jocurile cu Portugalia și Bosnia.

Elevul lui Costel Enache s-a arătat încrezător în șansele pe care tricolorii mici le au pentru a se califica la turneul final al Campionatului European.

„Cu siguranță va fi o dublă foarte dificilă cu Portugalia și știm cu toții că este o echipă extraordinară. Mergem să ne jucăm șansa și să ne calificăm si sperăm să fim fericiți la finalul partidei. Nu am vorbit cu selecționerul, știu că a venit la meciul cu Craiova. Dacă voi fi titular depinde numai de mine cum mă voi pregăti, depinde de antenor ce decizii va lua. Am avut o foarte mare oportunitate de această regulă din campionat a tinerilor în primul unsprezece, suntem foarte mulți jucători tineri în Liga 1 care jucăm și consider că facem o treabă destul de bună, este și meritul federaței că a impus această regulă. Ne ajută foarte mult cu naționala pentru că avem minute, avem încredere, personalitate și asta ne ajută enorm”, a declarat Răzvan Oaidă.

+0 -0
se încarcă...