Poli Iași câștigă la scor de neprezentare în epilogul etapei cu Chiajna!

0

Politehnica Iași a câștigat la scor de neprezentare, 3-0 (2-0) duelul pe care l-a susținut în epilogul etapei a VII-a a Ligii I în Copou cu formația Concordia Chiajna.

Startul de partidă nu anunţa nimic bun, în primele 14 minute adversarele arătând de ce erau înaintea meciului în subsolul clasamentului Ligii I.  Deschiderea scorului a venit în minutul 14, Flores i-a pasat ideal lui Sanoh, şutul acestuia din lateral dreapta fiind deviat în proprie poartă de Albu.

În minutul 35 moldovenii și-au dublat avantajul după ce Sanoh i-a pasat din dreapta lui Flores, care a înscris cu un şut frumos, din apropierea marginii careului mare.

Concordia s-a trezit pe finalul primului act, dar Iaşul a avut noroc, mai ales în minutul 39, când Guessan a trimis incredibil, de la 2 metri, peste poarta goală, atacantul ivorian nereușind să nimerească spațiul porții ieșene nici peste cinci minute, când a trimis o lovitură de cap.

Poli s-a aflat la conducerea jocului și în al doilea mitan și a reușit să închidă definitiv conturile cu ilfovenii în minutul 89 după o fază lucrată de Aguinaldo şi Bekui, ultimul fiind aproape de „dublă” în minutul 90.

S-a terminat 3-0, iar Politehnica Iași a acumulat 8 puncte luând o gură mare de oxigen după debutul slab de campionat pe care l-a avut.

+0 -0
se încarcă...