spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăSportValeriu Iftime îl pune la punct pe Gigi Becali: „Gigi, încetează că...

Valeriu Iftime îl pune la punct pe Gigi Becali: „Gigi, încetează că te faci de râs!”

Gigi Becali și Valeriu Iftime au avut un schimb de replici de la distanță după meciul pe care FCSB l-a terminat nedecis, 2-2 cu FC Botoșani în runda a VII-a a Ligii I.

Totul a plecat după ce Gigi Becali a delarat că din punctul său de vedere Hervin Onghenda nu este un fotbalist atât de bun pe cât este lăudat de Iftime.

„Botoșani e echipă de play-off, 100%. Bine, dacă joacă titular Ongenda, e de locul 12. Când joacă cu Ongenda, joacă cu un om în minus. Asta e ambiția lor. Bine, e părerea mea. Joacă cu un om în minus! Când ajunge mingea acolo, își bate joc și pierde și toată munca echipei. Dacă nu joacă Ongenda titular, Botoșani e echipă de play-off. Bine, că îl mai bagă pe Ongenda în a doua repriză, că e pariul lor, să se joace de-a pariul…”, a declarat Gigi Becali, după meciul FCSB – Botoșani 2-2.

Valeriu Iftime, finanțatorul formației botoșănene nu a ezitat să-i dea replica latifundiarului din Pipera și a spus că dacă nu încetează cu declarațiile se face de râs.

„Sunt acri strugurii… Dânsul mereu îmi spune că nu este fotbalist, dar eu mereu i-am răspuns să înceteze, că ne facem de râs, dacă mai spune asta. Dacă este așa, atunci eu nu mai sunt om de afaceri…Are un mare interes, o să vedeți, dar nu este copt pentru FCSB și nici pentru a juca în România. Fabrini vine la noi pentru el… Fizic nu este făcut, este parașutat, are probleme cu limba, mai are mult până se călește cu balcanismul nostru. O să învețe el și o să fie și domnul Becali mulțumit, că altfel se face de râs”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

  1. Becali se face de ras ,dar mai face si performanta .Nimeni nu-i poate reprosa lui Becali ca nu baga bani in transferuri .Steaua joaca la un nivel net superior de ce se joaca in Romania.Cu exceptia acestui sezon Steaua an de an joaca in grupele E.L.Noi am vazut ceva fotbal la Botosani cu Sfaiter ,om care se implica total si cunostea fenomenul.Anul acesta mai jucam ceva ca inca au mai ramas jucatori din era Sfaiter.In afara de Ongenda si Solleidis care mai sunt fotbalisti trebuie sa recunoastem ca ce-am adus din Liga 2 Croatia,Albania sau Austria e asa umplutura.Iar daca ne asteptam ca niste copii care singura lor mare performanta e c-au jucat in Liga 2 de la noi sa ne duca in play-off avem clar o problema la caput.Acesti tineri pot sa prinda maxim unul doua meciuri bune ,iar campionatul e lung.Si Vlad ,portarul Stelei era Messi al portarilor ,facuse un meci extraordinar ca portar al Craiovei,dar din cauza lui Steaua a pierdut campionatul si a ratat calificarea in E.L.Doua meciuri cu miza a avut si pe amandoua le-a facut praf.

Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...