5 × five =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Gigi Becali și Valeriu Iftime au avut un schimb de replici de la distanță după meciul pe care FCSB l-a terminat nedecis, 2-2 cu FC Botoșani în runda a VII-a a Ligii I.

Totul a plecat după ce Gigi Becali a delarat că din punctul său de vedere Hervin Onghenda nu este un fotbalist atât de bun pe cât este lăudat de Iftime.

„Botoșani e echipă de play-off, 100%. Bine, dacă joacă titular Ongenda, e de locul 12. Când joacă cu Ongenda, joacă cu un om în minus. Asta e ambiția lor. Bine, e părerea mea. Joacă cu un om în minus! Când ajunge mingea acolo, își bate joc și pierde și toată munca echipei. Dacă nu joacă Ongenda titular, Botoșani e echipă de play-off. Bine, că îl mai bagă pe Ongenda în a doua repriză, că e pariul lor, să se joace de-a pariul…”, a declarat Gigi Becali, după meciul FCSB – Botoșani 2-2.

Valeriu Iftime, finanțatorul formației botoșănene nu a ezitat să-i dea replica latifundiarului din Pipera și a spus că dacă nu încetează cu declarațiile se face de râs.

„Sunt acri strugurii… Dânsul mereu îmi spune că nu este fotbalist, dar eu mereu i-am răspuns să înceteze, că ne facem de râs, dacă mai spune asta. Dacă este așa, atunci eu nu mai sunt om de afaceri…Are un mare interes, o să vedeți, dar nu este copt pentru FCSB și nici pentru a juca în România. Fabrini vine la noi pentru el… Fizic nu este făcut, este parașutat, are probleme cu limba, mai are mult până se călește cu balcanismul nostru. O să învețe el și o să fie și domnul Becali mulțumit, că altfel se face de râs”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...