Vulturar, impresarul lui Moruţan, a adus la Botoşani un nou puşti talentat: „Dacă o să fie serios şi o să muncească mult o să ajungă sus de tot!”

0

FC Botoşani, a reuşit să mai bifeze un transfer. Pe lângă italianul Diego Fabbrini şi Lossemy Karaboue, care ieri s-au alăturat lotului pregătit de Costel Enache şi au intrat în programul normal de pregătire al echipei, FC Botoşani a reuşit să mai bifeze o achiziţie în ultimele ore din perioada de transferuri, achiziţionându-l pe Răzvan Andronic, fotbalist care a evoluat pentru Şcoala de fotbal „Ardealul”, dar şi pentru Sănătatea Cluj în Liga a III-a.

În vârstă de 18 ani, Răzvan Andronic s-a aflat şi pe lista celor de la U Craiova, însă de comun acord cu conducerea Şcolii de fotbal „Ardealul” şi cu impresarul Florin Vulturar, nimeni altul decât cel care l-a adus la Botoşani pe Olimpiu Moruţan, a decis că cea mai bună variantă pentru el este FC Botoşani.

Florin Vulturar, impresarul lui Răzvan Andronic, l-a comparat pe fotbalist cu Dennis Man şi a anunţat că botoşănenii ar putea să obţină o sumă bună de pe urma jucătorului.

Răzvan Andronic e un jucător care se aseamănă în joc cu Dennis Man, însă are un fizic mai bun. Dacă o să fie serios şi o să muncească mult o să ajungă sus de tot. În mod sigur FC Botoşani o să obţină pe el o sumă la fel de bună ca cea pe care au obţinut-o de pe urma lui Olimpiu Moruţan”, a declarat Florin Vulturar.

La rândul său, Alexandru Moldovan, patronul Şcolii de fotbal „Ardealul” a spus că a optat ca jucătorul să vină la Botoşani în detrimentul Universităţi Craiova şi susţine că Andronic va ajunge unul dintre cei mai buni jucători din Liga I.

Andronic este cel mai bun produs al Şcolii noastre. Acum este peste calităţile lui Maxim pe care acesta le avea atunci când a plecat de la noi. L-a dorit si Mihai Rotaru la Craiova, dar în cele din urmă am optat să îl dăm la Botoşani. Sper să ajungă unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1”, a declarat Alexandru Moldovan.

Mijlocaşul Răzvan Andronic este aşteptat să se alăture lotului pregătit de Costel Enache astăzi şi ar putea evolua în amicalul de sâmbătă de pe „Municipal” de la ora 11:00 cu moldovenii de la Zaria Bălţi.

+0 -0
se încarcă...