Francezul Lossemy Karaboue a semnat pe doi ani cu FC Botoșani!

0

Mijlocaşul francez Lossemy Karaboue a semnat cu FC Botoşani un contract valabil pentru o perioadă de doi ani.

În vârstă de 30 de ani, jucătorul a mai evoluat la Sedan, Nancy, Troyes şi Valenciennes, dar şi la Levadiakos. Mijlocaşul central a strâns 106 meciuri în prima ligă din Franţa şi are 4 goluri marcate.

Lossemy s-a alăturat lotului lui Costel Enache joi dimineaţă, împreună cu italianul Diego Fabbrini, care a semnat pe un an de zile. Cei doi au intrat în programul normal de pregătire al echipei și sunt apţi de joc pentru următoarea etapă din Liga I pe care botoșănenii o vor susține la Călăraași cu Dunărea.

Până la partida de sâmbătă, 15 septeembrie de la ora 15:00 de la Călărași dintre Dunărea și FC Botoșani din runda a VIII-a a Ligii I, elevii lui Costel Enache vor susține un meci amical mâine pe „Municipal” cu formația din moldova, Zaria Bălți. În acest test tehnicianul botoșănenilor îi va utiliza pe cei doi jucători stărini transferați dar și pe juniorul Răzvan Andronic, venit la Botoșani de la Școala de Fotbal „Ardealul”.

Oficialii FC Botoșani au anunțat că intrarea spectatorilor la meciul de mâine de pe „Municipal cu Zaria Bălți, meci care va avea loc de la ora 11:00 este liberă.

+0 -0
se încarcă...