Enache anunţă: „Mihai Roman știe că asta e casa lui. Nu are unde să meargă în altă parte. Aici va veni mereu. Acasă!”

0

Costel Enache suspină în continuare după fostul căpitan al echipei, Mihai Roman. Transferat la FCSB, fostul lider al FC Botoșani a fost prezent luni la duelul cu Dinamo, iar înaintea partidei a ținut expres să meargă în vestiar pentru a le transmite un mesaj de încurajare și de a-i mobiliza pe foștii coechipieri.

Cuvintele actualului jucător al FCSB au fost de bun augur, fotbaliștii lui Enache regăsindu-și agresivitatea și determinarea din perioada în care și acesta evolua pentru FC Botoșani.

Întrebat dacă Mihai Roman va reveni în iarnă la Botoșani, antrenorul Costel Enache a evitat să dea un răspuns. În schimb, a dat o declarație care îl va face pe Mihai Roman să revină în cazul în care nu va juca la FCSB.

Nu pot să vorbesc despre un jucător care are contract cu altă echipă. Nu pot eu ca și angajat al unui club. Nu e ok. Eu îl vreau pe Mihai alături de noi tot timpul, din punct de vedere uman. E prietenul nostru și ne-a lăsat așa un gol, tuturor din club. Deciziile sunt la el sau la clubul care îl deține. El știe că asta e casa lui. Nu are unde să meargă în altă parte. Aici va veni mereu. Acasă!”, a declarat Costel Enache.

+0 -0
se încarcă...