Răzvan Oaidă şi Cătălin Golofca incluşi de LPF în echipa etapei a XI-a!

Jocul consitent pe care FC Botoșani l-a practicat în duelul din runda a XI-a a Ligii I pe teren propriu cu Dinamo, meci tranșat de elevii lui Costel Enache în favoarea lor cu 2-0 (1-0) a adus o premieră pentru gruparea locală.

Pentru prima oară de la începutul acestui sezon doi fotbaliști botoșăneni au fost incluși în urma evoluției avute de către cei de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în echipa etapei a XI-a.

Este vorba de Răzvan Oaidă, autorul primului gol botoșănean din această partidă, gol pe care mijlocașul l-a marcat în minutul 3 în urma unei combinații de senzație cu Hervin Onghenda și de Cătălin Golofca, care și-a trecut în cont assist-ul de la reușita din minutul 90 al italianului Diego Fabbrini.

Echipa rundei a XI-a a Ligii I este următoarea: Cătălin Straton (Dunărea)- Iulian Cristea (Gaz Metan), Andrei Marc (Concordia), Ionuţ Peteleu (CFR Cluj)- Rua Moutinho (CFR Cluj), Răzvan Oaidă (FC Botoşani), David Caiado (Gaz Metan), Cătălin Golofca (FC Botoşani)- Ianis Hagi (Viitorul)- George Ţucudean (CFR Cluj), Paul Batin (Concordia). Antrenorul etapei a fost desemnat Dorinel Munteanu care a reușit cu Concordia Chiajna să învingă FCSB în deplasare cu scorul de 1-0.

Deja ai votat!