Tamaş: „A fost cea mai lungă repriză din viaţa mea”

0

Gabriel Tamaş susţine că nu merita să fie eliminat, subliniind că se bucură pentru rezultatul de egalitate reuşit în inferioritate numerică. „Dacă a fost penalty, ce să se întâmple? N-aţi văzut meciul? Ce să se întâmple? Nu, sunt chior, nu îl văd în faţa mea? Cum să nu îl văd? Puteai să dai fault, că l-am şters puţin la ureche, dar puteai să dai doar galben, s-a văzut că e fără intenţie. Cred că a fost cea mai lungă repriză din viaţa mea după ce am fost eliminat. Ăsta e fotbalul, sportul, se mai întâmplă. M-am bucurat foarte mult că am fost chemat, mă bucur că nu am pierdut în dubla asta. Nu a fost cu intenţie să fiu eliminat, nimeni nu-şi doreşte asta. Ne bucurăm că am făcut egal în 10 oameni”, a declarat Tamaş.

La rândul său, portarul Ciprian Tătăruşanu este mulţumit de remiza obţinută, subliniind că gazonul de pe Arena Naţională i-a dezavantajat pe „tricolori”. „A fost galben la Tamaş, dar nu a fost de roşu, cred că a fost prea mult. Cred că e OK că am obţinut un punct. Nici fanii nu au avut motive pentru o atmosferă mai frumoasă, având în vedere că mai tot meciul ne-am apărat. Şi gazonul ne-a dezavantajat, nu a fost deloc bun. Ar fi culmea să ne suspende şi terenul pentru două torţe”, a spus Tătăruşanu.

Mijlocaşul Răzvan Marin a susţinut şi el că gazonul Arenei Naţionale este în continuare de proastă calitate şi că nu a ştiut ce ghete să aleagă. „La încălzire am schimbat de trei ori ghetele pentru că nu ştiam cu ce să joc. Dacă jucam cu filet se rupea, dacă jucam cu turnate îmi era teamă să nu alunec, chiar nu ştiu ce să mai spun despre acest gazon. Păcat de acest stadion foarte frumos, în care s-au băgat foarte mulţi bani. Mă bucur că suporterii au fost într-un număr foarte mare şi sper să fie aşa la toate meciurile. Până la urmă cred că toată lumea e mulţumită cu acest rezultat, am jucat mai mult de 50 de minute fără un om şi cred că per total am făcut o repriză bună. Îmi pare rău că am luat al doilea cartonaş galben în aceste două meciuri. Nimeni nu-şi doreşte să fie accidentat sau să fie suspendat, dar asta-i viaţa. Acum cred că suntem obligaţi să câştigăm ambele meciuri”, a conchis Răzvan Marin.

+0 -0
se încarcă...