miercuri, mai 8, 2024
AcasăSportSimona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, ultima competiţie majoră din acest an, din cauza problemelor de sănătate, anunţă WTA.

Deşi s-a deplasat la Singapore, numărul 1 mondial, potrivit site-ului oficial WTA, a decis să nu participe la turneu.

„Mereu este dificil să te retragi de la un turneu important. Cred că este pentru prima dată în viaţa mea când fac acest lucru. A fost o decizie grea, dar este mai bine pentru sănătatea mea”, a precizat Simona Halep, potrivit wtatennis.com, care a mai adăugat: „Darren a fost 100% de acord cu retragerea mea pentru că este îngrijorat pentru spatele meu şi mi-a spus că cel mai important este să pun sănătatea pe primul loc. Mereu a făcut acest lucru de când am început să lucrăm împreună.

El a fost mai hotărât decât mine să renunţ. Când l-am văzut că este de acord cu acest lucru, am decis şi la fel.

Spatele meu nu este bine. Nu m-am antrenat în ultimele 4 săptămâni. Nu sunt pregătită să evoluez la acest nivel. Nu este uşor să merg pe teren şi să concurez în acest moment”.

În locul Simonei Halep va intra Kiki Bertens, cea care miercuri, 17 octombrie, se afla în afara listei competiţiei de la Singapore, în urma înfrângerii suferite la Moscova, în faţa jucătoarei Karolina Pliskova.

Astfel, tabloul complet al jucătoarelor calificate la Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka, Petra Kvitová, Sloane Stephens, Elina Svitolina, Karolína Pliskova şi Kiki Bertens.

Turneul de la Singapore va avea loc în perioada 21-28 octombrie. Indiferent de ce se va mai întâmpla în acest an în circuitul WTA, Simona Halep va încheia anul 2018 pe prima poziţie.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.6 ° C
17.2 °
15.5 °
56 %
2.3kmh
100 %
mie
15 °
joi
16 °
vin
19 °
sâm
17 °
Dum
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...