Rezultatele sportivilor de la CS Botoşani din 2018 peste cele de anul trecut! (VIDEO)

0

La competiţiile internaţionale din acest an la care au participat, sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Botoşani au cucerit 27 de medalii dintre care 13 de aur, 9 de argint, cinci de bronz, un loc 4 şi cinci locuri 5.

La Jocurile Olimpice de tineret sportivii CS Botoşani au cucerit două medalii dintre care una de aur şi una de bronz în timp ce la Campionatele Mondiale sportivii au cucerit trei medalii dintre care una de aur, două medalii de bronz, un loc 4 şi un loc 5. Sportivii botoşăneni au avut un parcurs bun şi la Campionatele Europene unde au cuceirt 10 medalii de aur, 5 medalii de argint şi 2 de bronz, dar şi patru locuri 5. La Campionatele Balcanice, sportivii CS Botoşani au cucerit cinci medalii dintre care una de aur şi patru de argint.

În cadrul competiţiilor interne, sportivii CS Botoşani au obţinut 172 de medalii la Campionatele Naţionale dintre care 62 de aur, 62 de argint şi 48 de bronz în timp ce la Cupa României au cuceirt 25 de medalii dintre care 10 de aur, 12 de argint şi trei de bronz.

+0 -0
se încarcă...