Căpitanul FC Botoșani, Andrei Burcă, disputat de FCSB și două echipe din Polonia și Turcia!

0

Căpitanul FC Botoșani, Andrei Burcă ar putea părăsi gruparea locală în această iarnă.

Șansele ca fundașul central să mai rămână la FC Botoșani sut foarte mici. Pe lângă interesul celor de la FCSB, care au declarat prin vocea lui Gigi Becali că elevul lui Liviu Ciobotariu se află pe lista de transferuri din această iarnă a roș-allbaștrilor, de serviciile lui Andrei burcă sunt interesante și două cluburi de primă ligă din Polonia și Turcia.

„Este adevărat că este bătaie mare pe Andrei. Pe lângă FCSB el este monitorizat de mai mult timp și de două cluburi de primă ligă din Polonia și Turcia. nu ar fi o surpriză să ajungă în unul din aceste campionate”, au afirat surse din cadrul clubului botoșănean.

La finalul partidei cu Dunărea Călărași, Andrei Burcă a evitat să spună dacă va fi prezent la reunirea lotului.

„Acum știu că plec în vacanță. Nu știu ce va fi. Totul se va lămuri în perioada imediat următoare!”, a afirmat căpitanul FC Botoșani.

Interesant este că Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al echipei, a declarat că nu se va oopune unui eventual transfer al căpitanului săău, dacă oferta va fi bună din punct de vedere financiar și pentru club.

„Dacă pleacă Andrei, aducem alt jucător în lot. Tot ce vă garantez este căă de aici nu va pleca niciun jucător gratis sau pe bani puțini!”, a spus „Ciobi”.

 

+0 -0
se încarcă...