„Ciobi”: „Sunt trei puncte muncite, trei puncte importante pentru noi!”

0
Fotbalistii botoseneni la startul meciului de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a ținut să-și felicite elevii pentru victoria pe care au obținut-o în ultimul an al acestui an cu Dunărea Călărași, scor 1-0.

În ciuda celor trei puncte extremm de importante în economia campionatului pe care elevii săi le-au câștigat, „Ciobi” a spus că nu este foarte mulțumit de jocul echipei sale în partida cu Dunărea Călărași.

Tehnicianul a ținut să-i liniștească pe suporteri arătându-se  optimist că după pregătirea din această iarnă, jocul echipei pe care o pregătește se va îmbunătăți semnificativ.

„Sunt trei puncte muncite, trei puncte importante pentru noi. Ne-am dorit foarte mult această victorie și să terminăm anul cu o victorie, să le facem un cadou suporterilor noștri. Vreau să-mi felicit jucătorii, au avut determinare, atitudine. Am făcut o primă repriză bună. Sunt nemulțumit de jocul din a doua parte. Adversarul nostru ne-a pus în dificultate numai prin mingi lungi și vreau să remarc defensiva, în frunte cu fundașii centrali. Am acumulat 26 de puncte. Se putea și mai bine în această perioadă. Ne așteaptă o perioadă de pregătire și sunt convins că echipa va arăta mult mai bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Cu acest succes, FC Botoșani a acumulat 26 de puncte, urcând pe locul 9, distanțându-se la nouă lungimi de Dunărea care poate pierde locul de baraj pe care se află în acest moment în cazul în care Concordia Chiajna obține un rezultat pozitiv în această rundă la Sf. Gheorghe cu Sepsi.

 

 

 

 

 

+0 -0
se încarcă...