Dan Alexa: „ Felicit Botoșaniul. Pentru ei este o victorie importantă!”

0
0

Dan Alexa, antrenorul principal al formației Dunărea Călărași a declarat la finalul partidei pe care echiipa sa a ppierdut-o pe „Municipal” cu FC Botoșani, a 13-a consecutivă fără victorie în Liga I pentru nou promovată, că în această iarnă va schimba lotul de jucători aproape în totalitate și că are un buget asigurat pentru a face transferuri.

„Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am primit gol la prima situație a Botoșaniului. În repriza a doua am avut multe oportunități de a marca, am pus presiune pe Botoșani. Am fost echipa mai bună în repriza a doua dar ceea ce contează sunt cele trei puncte. Felicit Botoșaniul. Pentru ei este o victorie importantă. Mi-am felicitat jucătorii după joc pentru că au avut reacție. Nu e ușor să domini Botoșaniul la ea acasă. Urmează o pauză, trebuie să ne întărim. Avem bugetul necesar pentru a aduce jucători, suntem în căutarea lor. Pentru toate echipele din play-out va fi un alt campionat. 2018 a fost un an perfect timp de 10 luni și 2 luni catastrofale. Am avut acea ofertă de la Astra dar am decis să rămân la Călărași. Mi s-au promis investiții importante și sunt obligat să salvez echipa de la retrogradare”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al formației Dunărea Călărași.

După această înfrângere Dunărea a rămas pe locul 12 cu 17 puncte, însă poate pierde locul de baraj pe care se află în acest moment în cazul în care Concordia Chiajna obține un rezultat pozitiv în această rundă la Sf. Gheorghe cu Sepsi.

 

 

 

 

+0 -0

se încarcă...