Șfaițer își pregătește revenirea în fotbal: „Că va fi în iarnă, că va fi în vară, voi reveni!”

0

Omul de afaceri Cornel Șfaițer se pregătește de revenirea în fotbal. După ce a avut mai multe propuneri de colaborare, pe care le-a refuzat motivând că are nevoie de o pauză, fostul președinte al FC Botoșani a declarat că va reveni în fotbal.

„E posibil să revin în fotbal în 2019. Că va fi în iarnă, că va fi în vară, voi reveni. Nu știu unde. Am fost aproape de fenomen, l-am urmărit, sunt cu notițele la zi și pregătit oricând. În vara trecută am luat decizia asta, am vrut o perioadă de odihnă. Mă simt în stare să fiu din nou aproape de fenomen. Voi vedea… Probabil că voi colabora cu un club”, a declarat Cornel Șfaițer.

În vara trecută, Cornel Șfaițer a decis să părăsească FC Botoșani, club pe care l-a condus din Liga a III-a. După jumătate de an în care a fost curtat de mai multe cluburi din primele două eșaloane, Cornel Șfaițer pare decis să revină în fotbal dar nu a dorit să dezvăluie dacă revenirea sa se va produce în această iarnă sau în vară și nici dacă clubul la care o va face este FC Botoșani sau alt club.

+0 -0
se încarcă...