Patru juniori promovați la prima echipă de FC Botoșani!

0

Patru juniori ai FC Botoșani vor fi prezenți la reunirea lotului pregătit de Liviu Ciobotariu, care va avea loc pe 6 ianuarie.

Cei patru, Bogdan Melinte, Răzvan Andronic, Radu Marinescu și Bogdan Filip vor face vizita medicală cu lotul lui ”Ciobi” și vor merge în cantoanment în Antalya alături de acesta. În funcție de felul în care vor răspunde cerințelor conducerii tehnice în această perioadă de pregătire, juniorii au șansa de a fi reținuți în lotul cu care FC Botoșani va aborda cele cinci etape rămase de disputat din acest sezon regular dar și sezonul de play-off/ play-out.

În vârstă de 20 de ani, Bogdan Melinte evoluează ca mijlocaș stânga și revine la Botoșani după ce a fost împrumutat la Șomuz Fălticeni. Ceilalți trei junior care vor fi prezenți la reunirea lotului au făcut parte din lotul lui Cătălin Chirilă la formația a doua și potrivit afirmațiilor tehnicianului „au avut un randament bun care i-a recomandat să facă pasul spre prima echipă”. Este vorba de Răzvan Andronic și Bogdan Filip, ambii născuți în 2000, cei doi evoluând ca mijlocaș central respectiv mijlocaș stânga-dreapta și Radu Marinescu, un junior născut în 1999 ce evoluează ca fundaș central.

+0 -0
se încarcă...