Trei jucători ai FC Botoșani vor ajunge în liga secundă la Petrolul Ploiești și FC Argeș!

0

Conducerea FC Botoșani a luat decizia de a nu mai conta pe serviciile jucătorilor Eriko Papa, Ianoș Brânză și Eduard Florescu.

După ce l-a pus pe liber pe atacantul croat Marko Brekalo, FC Botoșani va renunța și la serviciile celor trei. Aceștia vor lua drumul ligii secunde. Papa și Brânză vor ajunge în curtea celor de la Petrolul Ploiești în timp ce Eduard Florescu, deși a fost dorit și de cei de la Mioveni va semna cu FC Argeș.

Rămâne însă ca zilele acestea să se stabilească forma sub care cei trei vor fi cedați de FC Botoșani, existând șanse ca în funcție și de interesul celor de la Petrolul și FC Argeș, jucătorii să nu fie cedați doar sub formă de împrumut ci cedați definitiv.

De asemenea, sunt șanse mari ca celor enumerați să li se alăture atacantul sârb Nikola Trujic și mijlocașul Sebastian Chitoșca. Anunțat încă de la finalul anului trecut că are șanse mici să mai prindă lotul, acesta din urmă le-a dat de înțeles oficialilor că nu ar fi dispus să renunțe la contractul cu gruparea locală.

+0 -0
se încarcă...