Diego Fabbrini aproape de CFR Cluj!

Diego Fabbrini ar putea fi zilele următoare autorul unui transfer spectaculos. Mijlocașul FC Botoșani ar putea ajunge în curtea campioanei și totodată a liderului la zi al Ligii I, CFR Cluj.

Intrat în ultimele șase luni de contract cu gruparea locală, mijlocașul Italian a refuzat până acum să-și prelungească înțelegerea scaentă în vară cu FC Botoșani deși oficialii echipei i-au propus  o ofertă mai avantajoasă. „El are acum pe masă încă o ofertă din partea noastră. Urmează să dea răspunsul în cel mai scurt timp. E adevărat însă că până acum a mai refuzat de două ori să prelungească înțelegerea deși i-am făcut două oferte în acest sens”, susțin oficialii botoșăneni.

Un rol esențial în alegerea pe care Diego Fabbrini o va lua în această iarnă îl va avea impresarul care l-a adus pe mijlocaș de la Birmingham la FC Botoșani, respectiv Florin Manea.

„Sunt discuţii pentru Fabbrini. Are o discuţie în România. Vom vedea zilele viitoare ce va decide”, a recunoscut  Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Deja ai votat!