Șapte străini pe lista lui Liviu Ciobotariu: „Transferurile le-am gândit în ideea de a completa lotul, de a crea echilibru și concurență reală pe posturi!”

0

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani a declarat că până la plecarea în cantonamentul din Antalya, lotului pe care îl pregătește i se vor alătura mai mulți jucători străini.

Tehnicianul a spus că strategia pe care a gândit-o împreună cu acționarii echipei a fost de a crește valoarea lotului și de a crea o reală concurență pe posturi.

„Transferurile le-am gândit în ideea de a completa lotul, de a crea echilibru și concurență reală pe posturi. Toți jucătorii de pe lista mea sunt străini. Sunt șapte jucători. Suntem în discuții avansate cu un atacant estonian și unul suedez, cu trei jucători de bandă, wingeri, care se pliază perfect pe sistemul 1-4-3-3 pe care îl jucăm noi, cu un fundaș stânga și unul central. Dacă toate aceste mutări pe care le doresc eu se vor concretiza, vom arăta bine de tot. Am mare încredere că până la plecarea în Antalya voi avea acești jucători sub comanda mea!”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Tehnicianul a spus că în strategia de transferuri pe care a urmărit-o în această iarnă nu a vizat niciun mijlocaș central deoarece acest post este foarte bine acoperit având în vedere că la startul pregătirilor va reveni și internaționalul de tineret Răzvan Oaidă.

+0 -0
se încarcă...