Primul transfer al FCSB din 2019 e un fost junior de la Botosani

Mijlocașul Florentin Matei este primul jucător transferat de FCSB în 22019. În vârstă de 25 de ani, fotbalistul este noul pariu al lui Gigi Becali, latifundiarul din Pipera visând deja că îl va vinde în cel mai scurt timp pe Matei pe zeci de milioane de euro.

Matei, care și-a făcut junioratul la FCSB, a fost mereu considerat un mare talent, numai că până în prezent nu a reușit să se impună indiferent la clubul la care a evoluat în carieră.

„L-am adus pe Florentin Matei, care a fost la Astra. Este genul de jucător dorit de Mihai Teja. Oricum îl luam că îmi plăcea foarte mult. Iulian Cristea a semnat cu noi, am notificat clubul, mai mult de 100.000 de euro nu dau. El va veni din vară. Am vrut să-l iau pe Bogdan Stancu, dar s-a consultat cu familia şi vrea să mai rămână un an în Turcia”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Născut pe 15 aprilie 1993 Florentin Matei a făcut junioratul la FCSB, pentru care a evoluat și în două partide la echipa de seniori, la finalul sezonului 2009-2010. A fost împrumutat, în sezonul 2010-2011, la Unirea Urziceni, după care a fost declarat liber de contract. A mai evoluat până acum pentru Cesena, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu și Al Ittihad Kalba.

 

Deja ai votat!