Rednic a renunțat la Neicuțescu »» Următorii pe lista neagră a „câinilor” sunt Popa și Axente, care au jucat la Botoșani!

0

După ce de când a preluat Dinamo a renunțat Sergiu Popovici, Andrei Tîrcoveanu, Armando Cooper, Jaime Penedo, Daniel Subotic, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Kino Delorge, Mircea Rednic l-a anunțat pe atacantul de 20 de ani Mihai Neicuţescu că nu intră în vederile sale pentru cele cinci runde rămase de disputat din acest sezon regular dar și pentru sezonul de play-off/play-out.

Atacantul a fost cedat la Chindia Târgovişte, echiă pregătită de Viorel Moldovan care are ca obiectiv promovarea în prima ligă a țării.

Fost campion în primăvara lui 2017 cu echipa Under 19 a lui Dinamo condusă de Florin Bratu, Mihai Neicuțescu  a bifat  201 minute în cinci partide pentru Dinamo, iar Mircea Rednic a considerat că nu poate fi o soluție pentru planurile sale. Surse din cadrul clubului susțin că pe lângă jucătorii enumerați mai sus, Dinao se va despărți în această iarnă și de jucătorii Tomislav Gomelt, Mircea Axente, Ivan Pesic, Giorgios Katsikas, Vlad Olteanu şi Daniel Popa.

 

+0 -0
se încarcă...