Chiajna, primul adversar al FC Botoșani în 2019 l-a dat afară pe Dorinel Munteanu!

0

Dorinel Munteanu a fost demis din funcţia de antrenor al Concordiei Chiajna, primul adversar din 2019 a FC Botoșani. Locul acestuia va fi luat de Adrian Falub.

Concordia a încheiat anul 2018 cu şase înfrângeri consecutive şi este pe locul 13 în Liga I, cu 17 puncte acumulate în 21 de etape.

Dorinel Munteanu ppreluase Concordia în luna septembrie a anului trecut, când l-a înlocuit pe Ionuţ Badea. A debutat cu o victorie pe banca ilfovenilor, în deplasarea de la Botoşani. A urmat o înfrângere în Cupa României, în faţa Viitorului, o remiză în campionat, cu Dunărea Călăraşi şi şocul etapei a 11-a, victorie pe terenul celor de la FCSB.

A fost de altfel ultimul succes al Concordiei cu Dorinel Munteanu pe bancă. În următoarele zece etape, ilfovenii au obţinut trei remize albe şi în rest, au pierdut celelalte şapte meciuri. Astfel, bilanţul lui Dorinel se rezumă la două victorii, patru remize şi opt înfrângeri. În plus, Concordia are a doua cea mai slabă apărare, după codaşa Voluntari, cu 37 de goluri primite.

+0 -0
se încarcă...