Liviu Ciobotariu sigur că Fabbrini va continua sub comanda sa: „Oferte certe nu sunt!” (Video)

Deși în mass-media a apărut informația că FCSB și CFR Cluj ar fi interesate de italianul Diego Fabbrini, antrenorul principal al formației FC Botoșani, Liviu Ciobotariu, susține că nu există nicio ofertă concretă pentru elevul său care a intrat în ultimele șase luni de contract.

Ciobotariu a dat asigurări că Fabbrini, care a fost învoit de la reunirea lotului din cauza unor motive personale, va fi prezent sub comanda sa marți.

„Oferte certe nu sunt, doar ce se scrie în presă despre Fabbrini, dar eu am discut cu conducerea clubului şi nu avem o ofertă concretă, doar discutii. Am discutat cu Fabbrini la telefon, pe 8 ianuarie va fi la Botoşani. El este jucătorul Botoşaniul, numai ce s-a scris în presă că ar fi dorit, dar v-am spus şi înainte de meciul cu Călăraşi că nu vreau să mă despart de jucători, dar dacă e o ofertă benefică şi avantajoasă pentru club, nu-i nicio problemă. Sunt discuţii, din ce ştiu. Am dricutat ieri la telefon cu el, că are o prbolemă cu fetiţa şi am zis că pe 8 ne vedem la Botoşani”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul formației FC Botoșani.

 

 

Deja ai votat!