Fostul portar al Botoșaniului, Alberto Cobrea, dat afară de Poli Iași!

0

Oficialii formației Politehnica Iaşi au anunțat că în cursul zilei de astăzi vor definitiva lotul care va pleca mâine în cantonamentul din Antalya.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie a declarat că a renunțat la patru jucători printre care și goalkeeperul Alberto Cobrea.

„Am încheiat conturile cu Roşu, Pîrvulescu şi Bekui. Lui Cobrea i-am dat hârtie prin care îi dăm dreptul să se antreneze cu altă echipă. Cu Aguinaldo şi N”Dongala continuăm negocierile de reziliere”, a declarat Ambrosie.

Oficialul formației ieșene a spus că în lotul pe care Flavius Stoican îl va deplasa înn Turcia se vor regăsi maxim 30 de jucători.

„În afară de cei 26 de jucători pe care i-am anunţat marţi că au şanse să meargă în Turcia, au mai apărut şi alte discuţii. Pentru a fi acoperiţi pe posturile under 21 luăm în calcul varianta de a conta în Turcia şi pe stoperul George Dwubeng, care a fost adus în vară şi a lucrat la juniori. Totodată, s-ar putea să luăm doi juniori de la Sporting Vaslui, mijlocaşul Cracea, care a mai fost la noi, fiind unul dintre ei. Totodată, aşteptăm răspunsul lui Gardoş la oferta noastră. Antrenorul Flavius Stoican a zis iniţial că va conta pe 24 de jucători, s-ar putea să fie mai mulţi. Joi decidem lista celor care merg în Antalya”, a conchis Adrian Ambrosie, președintele executiv al formației Poli Iași.

+0 -0
se încarcă...