Moruțan nu se mai gândește la Botoșani și se pune bine cu Teja pentru a fi titular la FCSB!

0

Cu toate că au sperat că în această iarnă vor beneficia din nou de serviciile lui Olimpiu Moruțan, oficialii FC Btooșani trebuie să-și ia gândul de la „puștiul-minune”. Mijlocașul Olimpiu Moruţan a spus că nu se mai gândește la gruparea locală și s-a pus bine cu noul antrenor pentru a fi sigur de postul de titular la FCSB.

Moruțan a spus că a lucrat bine cu Teja în trecut la Univeritatea Cluj și este convins că, cu fotul tehnicianl al Mediașului pe bancă, va avea șanse mai mari la titularizare la FCSB.

„Acum nu mai contează cine este antrenor, trebuie să facem un grup aici, să fim foarte uniţi şi anul acesta să câştigăm campionatul. În anul în care a antrenat la Universitatea Cluj m-a şi debutat şi îi mulţumesc pe această cale. Este un antrenor foarte bun.Trebuie să-i demonstrez la antrenamente şi după aceea la meciuri că sunt un jucător care are calităţi şi pot să joc titular”, a declarat Olimpiu Moruţan.

Fotbalistul transferat de vicecampioana României de la FC Botoșani a fost unul dintre motivele pentru care patronul Gigi Becali nu a mai vrut să colaboreze cu Dică. Mijlocaşul a fost introdus în startul reprizei secunde a meciului cu CFR Cluj (0-2), dar nu a prins finalul pe teren, lucru care a stârnit mania finanțatorului.

După 21 de runde, FCSB este pe locul 2 în Liga I la 6 puncte de CFR Cluj.

+0 -0
se încarcă...