Luptătorii LPS revin astăzi din primul cantonament al anului!

0

Sportivii secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botoșani încheie astăzi primul cantonament centralizat al anului.

Aflați de pe 3 ianuarie în pregătire la Vatra Dornei, cei 32 de sportivi legitimați la secția de lupte a LPS Botoșani au răspuns pozitiv cerințelor pe care le-au avut antrenorii Victor Baciu, Dan Iacob și Cristi Ungureanu.

„În acest prim cantonament au fost 32 de sportivi, băieți și fete. S-a muncit din greu pentru că doar prin sacrificii și cu multă muncă poți atinge obiective mărețe. Sportivi noștri au ajuns la un nivel ridicat iar acest lucru ne obligă să menținem ștacheta ridicată. Obiectivul nostru în acest prin stagiu de pregătire centralizat montan a fost în primul rând pregătirea organismului pentru efort, atât de  necesară la început de an complețional, Bineînțeles că șapte  zile nu sunt suficiente, dar e un început pentru ceea ce ne propunem în acest an și sunt convins că vom reuși să obținem multe performanțe notabile în acest an”, a declarat Victor Baciu, șeful catedrei de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botoșani.

+0 -0
se încarcă...