Andrei Patache a semnat un nou contract valabil până în 2021!

0

Fundașul dreapta Andrei Patache, cel mai longeviv jucător din istoria FC Botoşani, și-a prelungit contractul cu gruparea locală chiar înaintea plecării în stagiul de pregătire centralizat din Antalya.

În vârstă de 31 ani, Andrei Patache a acceptat fără nicio reținere să-și  prelungească angajamentul cu FC Botoșani pe încă doi ani, noul acord urmând a fi valabil până în 2021.

„Tocmai am prelungit contractul cu FC Botoșani până în anul 2021. Nici nu am stat pe gânduri când mi s-a propus prelungirea înțelegerii. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele și să ducem FC Botoșani în play-off”, a declarat Andrei Patache.

Născut la Botoșani, Andrei Patache a fost promovat la prima echipă a FC Botoșani în vara anului 2010. În sezonul 2017-2018 a evoluat pentru Concordia Chiajna, după care a revenit din nou la Botoșani. La revenirea la gruparea la care s-a consacrat, Patache a spus că își dorește să se retragăă din fotbal de la Botoșani echipă pe care speră să o pregătească în viitor, având în vedere că dorește să îmbrățișeze meseria de antrenor! În momentul de față, Patache este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 250 mii de euro.

Deja ai votat!
se încarcă...