Chiajna pregătește duelul cu FC Botoșani cu naționala Chinei!

0

Concordia Chiajna, primul adversar pe care FC Botoșani îl va întâlni la reluarea sezonului competițional, pe 1 februarie, va pregăti duelul cu gruparea locală cu un amical contra primei reprezentative a Chinei.

Concordia Chiajna este singura echipă din Liga I, alături de FCSB, care pregătește restul acestui seozn regular dar și sezonul de play-off/play-out în Spania.

Cu toate că la un moment dat lua în calcul varianta de a rămâne pentru a  pregăti reluarea sezonului în țară, oficialii ilfoveni au luat decizia de a merge în cantonament la Malaga, pe Costa del Sol, evitând astfel vremea potrivnică pe care celelalte 12 echipe din Liga I o au în această perioadă în Antalya unde își desfășoară cantonamentele.

În Spania, Concordia Chiajna va susține trei partide de verificare. Pe 19 ianuarie ilfovenii se vor duela cu FC Winterthur (Elveția), pe 22 ianuarie vor juca împotriva echipei naționale a Chinei, iar pe 24 ianuarie își vor măsura forțele cu FC Wihan Zall (China).

Concordia Chiana a fost preluată din această iarnă de Adrian Falub, tehnician care l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu, demis ca urmare a parcursului sub așteptări al echipei, ilfovenii fiind pe loc retrogradabil, locul 13, cu 17 puncte, la egalitate de puncte cu Dunărea Călărași care este pe locul 12, loc de baraj, dar cu un golaveraj inferior.

 

+0 -0
se încarcă...