Vești bune de la Andrei Burcă: „Nu plec eu așa de ușor de aici!” (Video)

0

Autor al unui gol în victoria pe care FC Botoșani a obținut-o într-un amical disputat în Turcia contra campioanei Bulgariei, Ludogorets, scor 3-1, căpitanul Andrei Burcă susține că nu este afectat de faptul că ar putea evolua în continuare la gruparea locală.

Aflat la un moment dat pe lista FCSB, interesul pentru serviciile sale fiind anunțat chiar de finanțatorul Gigi Becali, căpitanul FC Botoșani spune că se simte foarte bine și nu ar fi o tragedie pentru el dacă va încheia acest sezon competițional sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

„Discuții sunt cu mai multe cluburi însă nu mă privește pe mine. Mai întâi să vorbească cluburile, să se înțeleagă la preț, la bani, la orice și pe urmă, dacă e ceva concret voi analiza și eu oferta. Deocamdată sunt jucătorul lui FC Botoșani și trebuie să-mi fac treaba cât mai bine aici și chiar mă simt foarte bine aici la Botoșani. V-am spus, trebuie să analizez foarte atent o eventuală ofertă înainte de a lua o decizie. Pe mine personal nu m-a contactat nimeni. Dacă e o ofertă important este să fie benefică și pentru mine și pentru club, dar așa cum v-am spus, sunt foarte mullți factori pe care trebuie să-i analizez înainte de a semna un nou angajament. Nu plec eu așa ușor de aici”, a declarat Andrei Burcă.

+0 -0
se încarcă...