S-au stabilit sferturile Cupei României!

0

Astăzi a avut loc tragerea la sori a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale ediției 2018-2019 a Cupei României. În această fază a competiției s-au calificat 7 cluburi din Liga I și o echipă din Liga III-a.

Cea mai norocoasă la tragerea la sorți s-a dovedit a fi Universitatea Craiova. Sorții au scos în calea deținătoarei trofeului, în drumul spre semifinalele competiției, singura echipă de Liga a III-a, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

În cel mai tare duel din cadrul sferturilor de finală ale ediției 2018-2019 din cadrul Cupei României, campioana en-titre CFR Cluj se va duela cu revelația acestui sezon a Ligii I, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație care se află pe locul 4 în clasament după 21 de runde.

Pentru celelalte două locuri care asigură calificarea în semifinalele Cupei României  se vor duela FC Hermannstadt – Viitorul Constanța și Dunărea Călărași – Astra Giurgiu.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent

+0 -0
se încarcă...