Lorand Fulop, MVP pentru FC Botoșani în Turcia!

0

Atacantul Lorand Fulop are un început de an perfect la FC Botoșani.

După ce în amicalul cu campioana Bulgariei a contribuit decisiv prin cele două goluri marcate la succesul pe care gruparea locală l-a obținut, scor 3-1, în cel de-al doilea test din Turcia, susținut de FC Botoșani contra maghiarilor de la FC Paksi, jucătorul „under 21” al lui Liviu Ciobotariu, a deschis scorul în victoria cu 2-1.

Lorand Fulop a punctat din cinci metri finalizând o acțiune pe dreapta a lui Cătălin Golofca, iar Diego Fabbrini a dus scorul la 2-0 după o acțiune în zona centrală a lui Ongena.

În partea secundă, ungurii au redus din diferență, scorul final al partidei fiind 2-1.

La fel ca și la duelul cu Ludogorets, la meciul cu FC Paksi a asistat staff-ul naționalei condus de selecționerul Cosmin Contra dar și staff-ul campionaei CFR Cluj în frunte cu tehnicianul lusitan Toni Conceicao.

În dueelul contra ungurilor de la FC Paksi, Liviu Ciobotariu, antrennorul principal al FC Botoșani a mizat din primul minut pe formula Pap – Dumitraș, Miron, Chindriș, Soiledis – Rodriguez, Ongenda, Fabbrini – Golofca, Fulop, Armando. În al doilea mitan în teren au evoluat Fraisl, Patache, Pițian, Burcă, Jailson,Târșa, Karaboue, Melinte Roman, Buș, Bernard, Andronic, Marinescu și Filip.

Următoarea partidă de pregătire pentru botosaneni va fi pe data de 19 ianuarie contra echipei de liga a III-a din Germania, SV Meppen.

+0 -0
se încarcă...