Pițian, pregătit să demonstreze ce poate: „Vreau să joc, să intru pe teren și să nu mai ies de acolo!” (Video)

Fundașul central al FC Botoșani, Andrei Pițian și-a revenit după accidentarea pe care a avut-o în debutul acestui sezon competițional, accidentare care l-a făcut să rateze în bună parte aest sezon.

Pițian a spus că este la 100% din punct de vedere medical și a precizat că dacă tehnicianul echipei va apela în jocul cu Voluntari la serviciile sale, va da totul pentru ca FC Botoșani să câștige meciul.

„Este foarte important pentru noi acest meci pentru că mai sunt patru etape, iar dacă vrem să fim cu un pas mai aproape de ceea ce ne dorim cu toții și anume intrarea în play-off, avem neapărat nevoie de victorie. Ați văzut cum a arătat Voluntariul prima etapă, nu trebuie să-i desconsiderăm, trebuie să fim montați și foarte bine pregătiți pentru cele trei puncte.  Sper că am lăsat în urmă coșmarul de anul trecut, sper că am găsit cauzele problemelor pe care le-am avut, mă bucur că sunt sănătos și în sfârșit sunt 100% și pot să mă antrenez, să joc, să intru pe teren și să nu mai ies de acolo. Ținând cont că au schimbat antrenorul, antrenorii italieni sunt recunoscuți că pot așeza echipa foarte bine în teren cum este și cazul Voluntariului, s-au întărit și i-au surprins și pe cei de la Sepsi pentru că nu este ușor să le înscrii patru goluri așa că trebuie să ne așteptăm la orice și să fim foarte bine pregătiți”, a declarat  Andrei Pițian, fundașul central al FC Botoșani.

 

Deja ai votat!