Andrei Patache: „Vom trata serios meciul cu Voluntari!” (Video)

0

Fundașul dreapta al FC Botoșani, Andrei Patache va reveni în lot pentru meciul cu FC Voluntari. Acesta a fost suspendat runda trecută pentru cumulul de cartonașe galbene.

Referindu-se la miza confruntării cu FC Voluntari, Patache a declara la întâlnirea cu reprezentanții mass-media că nu se pune problema ca adversarii să fie desconsideranți.

„Cred că o să fim foarte concentrați, suntem într-un moment bun. Toți ne gândim să ajungem tot mai sus, atât timp cât avem șanse la acel loc șase trebuie să tragem cât putem. Eu cred că avem șansa noastră la acest loc. În urmă cu un an eram la Concordia Chiajna și acel meci ne-a dat peste cap, aduceți-vă aminte că am primit gol în minutul 89 cu Viitorul,  cu un super gol de la 30 de metri. Fără acel gol, cred că eram noi în play-off. Trebuie să nu mai repetăm greșeala de anul trecut, să fim concentrați și să câștigăm meciul de luni. Fabbrini, Ongenda, Golofca oricând pot să destabilizeze orice apărare din campionatul nostru.  Mi-aș dori să vină cât mai mulți la stadion pentru că e primul meci din acest an, să aibă răbdare că în cele 90 de minute o să câștigăm”, a declarat Andrei Patache.

 

+0 -0
se încarcă...