Viitorul, calificare în semifinalele Cupei României cu rezervele!

0
Viitorul, calificare în semifinalele Cupei României cu rezervele!

Plecată cu rezervele la Piteşti pentru duelul din sferturile de finală ale Cupei României, Viitorul Constanța a reușit o calificare nesperată în careul de ași al competiției, impunându-se cu scorul de 3-2 (2-0) în fața celor de la FC Hermannstadt.

Fără opt dintre titularii echipei, aceştia fiind menajaţi pentur finala de play-off cu FC Botoşani de duminică, Viitorul a început în forță jocul cu sibienii și a reușit să deschidă scorul după ce Acsinte l-a faultat pe Calcan, iar arbitrul a acordat penalty, Achim transformând cu emoții lovitura de la 11 metri.

Constănțenii au intrat la cabine cu avantaj de două goluri pe tabela de marcaj după ce Rivaldinho și-a trecut în cont primul gol în tricoul Viitorului în minutul 41.

Elevii lui Vasile Miriuță au ieșit mult mai deciși de la cabine și au reușit să revină în joc după ce Achim și-a introdus balonul în propria poartă după un corner iar Tsoumou a transforrmat un penalty obținut tot de el după un fault în careu în minutul 71.

Speranța sibienilor că pot merge pentru al doilea an în careul de ași al Cupei României nu a durat decât cinci minute, Eric finalizând spectacuos o acțiune spectaculoasă spre deliiul „Regelui” care a sprintat spre omologul săău de pe banca celor de la Hermannstadt, strângându-l în brațe.

Cu scorul de 3-2 în fața celor de la Hermannstadt, Viitorul Constanța s-a calificat în semifinalele acestei ediții a Cupei României.

+0 -0

se încarcă...