FC Botoşani, a doua şansă la pariuri pentru accederea în play-off!

0
FC Botoşani, a doua şansă la pariuri pentru accederea în play-off!
Fotbalistii botoseneni la startul meciului de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Botoşani pleacă cu a doua şansă la calificarea în play-off. Cu toate că este mai bine clasată decât Viitorul şi este neînvinsă în acest mini-retur, fiind pe primul loc într-un clasament al celor patru runde disputate în 2019, echipa pregătită de Liviu Ciobotariu pleacă cu şansa a doua la pariuri la calificarea în play-off.

Casele de pariuri dau o cotă de 2.20 pentru ca FC Botoşani să acceadă în premieră în play-off.

În schimb, Viitorul lui Gică Hagi este considerată favorită în această luptă în trei pe care o duce cu FC Botoşani şi Politehnica Iaşi, având la pariuri o cotă de 1.82 pentru a le urma pe CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe la „masa bogaţilor”.

Oferta caselor de pariuri surprinde având în vedeere faptul că FC Botoşani are două variante din trei faţă de Viitorul, pe lângă victorie având şi varianta egalului în condiţiile în care de la aceeaşi oră, Poli Iaşi nu câştigă duelul cu Hermannstadt. În schimb, pentur Viitorul lucrurile sunt clare, doar victoria fiind cea care o califică în play-off.

Cea de-a treia formaţie care aspiră la ultimul loc de play-off, Politehnica Iaşi are la pariuri o cotă de 7.00 pentru a se clasa pe locul 6. Pentru a ieşi acest pariu, ieşenii ar trebui să câştige la Hermannstadt, iar Viitorul şi FC Botoşani să remizeze la Ovidiu.

 

 

 

+0 -0

se încarcă...