Vespazian Colban a revenit la FC Botoșani!

0
Vespazian Colban a revenit la FC Botoșani!

Fostul idol de pe „Municipal”, Vespazian Colban s-a reîntors acasă. „Colbinho”, unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei, a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu FC Botoșani și va fi antrenorul principal al formației satelit a echipei care evolueză în seria I a Ligii a III-a, înlocuindu-l în funcție pe Daniel Stoica.  

„Colbinho” îl va avea secund pe Cătălin Chirilă în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile Prisacă iar preparator fizic pe Adrian Levițchi.

„Totdeauna mi-am dorit să revin aici, a fost visul meu. A fost acel moment în care ca fotbalist am plecat de aici și mi-am dorit să revin, lucru care s-a întâmplat. După ce am agățat ghetele în cui, odată cu meseria de antrenor pe care am îmbrățișat-o am spus că îmi doresc să antrenez FC Botoșani. Sunt bucuros, fericit, recunosc că mi-am dort enorm de mult să revin aici ca antrenor. Mi-am așteptat momentul și când a venit am răspuns pozitiv fără să țin cont de latura financiară sau de alte probleme. Vreau să-i mulțumesc și domnului Victor Mihalachi că nu mi-a pus probleme. Am reziliat de comun acord contractul cu Sănătatea Darabani, fără nicio pretenție financiară, chiar dacă eram plătit până la finalul anului și îi mulțumesc pe această cale”, a declarat Vespazian Colban.

+0 -0

se încarcă...